Schilderwerk

Binnenschilderwerk & Buitenschilderwerk
Schilderwerk beschermt en verfraait. U kunt bij Natzijl Schilderwerken uit Ede/Barneveld terecht voor binnenschilderwerk en buitenschilderwerk.

Goed schilderwerk gaat aanzienlijk verder dan enkel een fraai uiterlijk.

Schilderen is de methode om houtwerk, beton, staal en andere materialen te beschermen tegen de invloeden van weer en wind. Alles gaat om een goede conditie van de verflaag: het behoud van elk object. Wanneer het goed wordt aangebracht vormt verf een schild dat lang meegaat. Verf verfraait bovendien. Een perfect middel om het interieur en exterieur van objecten kleur te geven.

Onderhoud
Het onderhoud aan het schilderwerk vaak onderschat. Er wordt geschilderd om er vervolgens 5 jaar niet naar om te kijken. Dit is zonde, want dit gaat ten koste van de kwaliteit! Denk eens aan al die afvalstoffen in de lucht en het groen van bomen/struiken wat zich hecht op het schilderwerk. Het afwassen hiervan moet minimaal 1 keer per jaar gebeuren. Zo houdt u uw schilderwerk netter en schoon en komt het beter tot zijn recht.

Ons schilderwerk is vakmanschap en daarom gebeurt het ook goed. Helaas zijn er ook altijd factoren die wij niet in de hand hebben. Denk bijvoorbeeld aan de zon die ervoor zorgt dat het schilderwerk 'openspringt'. En u weet waarschijnlijk precies wat de gevolgen kunnen zijn als het vervolgens gaat regenen.... Vooral glaslatten zijn hier erg gevoelig voor.

Voorkom houtrot en zorg ten alle tijde voor een goede en beschermende verflaag. Natzijl Schilderwerken komt graag bij u langs om deze reparaties te voorkomen doormiddel van het juist afdichten van losstaande naden en kieren. Onderhoud is velen malen beter en goedkoper dan het vervangen van bijvoorbeeld een deur of kozijn!

Geef uw keuken een 2e kans!
U heeft een huis gekocht met een prima keuken. Alleen de kleur bevalt u niet. Of u heeft al een huis en een keuken maar de kleur bevalt u na jaren niet meer. De oplossing: laat uw keuken overschilderen. Uw deurtjes en frontjes schilderen wij in iedere gewenste dekkende kleur voor u over. Geen dure aanschaf van een nieuwe keuken, maar uw keukenkastjes weer strak in de lak - jarenlang. Samen met (eventueel) nieuwe deurgreepjes heeft u het idee van een nieuwe keuken! Informeer naar de mogelijkheden.

Natzijl schilderwerken

Wilt u een goed vakmanschap op het gebied van schilderwerk, wandafwerking en kleuradvies?
Of witl u meer informatie erover? Neem dan contact op via 06 - 25 12 02 33 of ga naar contact.

Ga naar contact

Natzijl schilderwerken

06 - 25 12 02 33
info@natzijlschilderwerken.nl

Vind mij leuk op facebook

Adres
Johannes Bosboomlaan 64
Ede 6717 HK